Formann har ordet

Kjære medlem

For tiden er smittetrenden i Bergen økende. Vi må nok derfor belage oss på at det blir digitale møter/kurs frem til sommeren.  Da er det gledelig at det digitale kurstilbudet fra BTF har blitt så godt mottatt av våre medlemmer.

Programmet for årets Solstrandmøte er snart komplett. I år skal vi blant annet få høre Anders Dysvik, professor i organisasjonspsykologi ved Institutt for ledelse og organisasjon. Kurs og overnatting dekkes av BTF, og vi oppfordrer som alltid våre yngre medlemmer til å melde seg på. Sett av 7.-8. mai i kalender. Påmelding kommer snart ut. Det er som vanlig begrenset antall plasser, hvilket forhåpentligvis gjør det mulig å gjennomføre i disse tider.

BTF har som tidligere skrevet hatt hyppig kontakt med lokale myndigheter i Bergen for å sikre at tannhelsetjenesten ikke blir glemt i vaksineringsprogrammet. Dette resulterte i at vi fikk tilbud om et begrenset antall vaksiner andre uken i mars, samme tid som AstraZeneca-vaksinen ble satt på pause. De andre kommunene i fylket vårt kom tidligere i gang med vaksineringen, og mange har fått sin første dose. Hva som skjer videre er uvisst. Det oppfordres til å følge med i media og på kommunens hjemmeside. 

I Oslo truet ordfører Raymond Johansen med å stenge ned frisører, blomsterforretninger og tannleger. Jeg vil tro vi klarer oss uten påskeliljene i år, og at vi tåler å se etterveksten til Monica Mæland, men å vurdere tannklinikker i samme rennet som disse servicetilbudene henger ikke på greip. Tannhelsepersonell er helt på topp når det kommer til etablering av hygieneregime og etterlevelse av smittevernstiltakene. NTF var raskt på banen og avverget dettepotensielle tiltaket.

Neste møte er fredag 16. april. Foreleser er oralkirurg Torbjørn Østvik Pedersen med tema: Pasientevaluering – ting å tenke på før man drar frem kniven. 

Vi sees da! I mellomtiden: God påske!

Eirik Torjuul Halvorsen

Formann BTF

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s