Tannlege 30% stilling ved Bivirkningsgruppen for odontologiske biomaterialer

Det er ledig 30% stilling som tannlege ved Bivirkningsgruppen. Bivirkningsgruppen er i dag tilknyttet Helse og samfunnsdivisjonen i NORCE, og leier lokaler på Institutt for Klinisk Odontologi (IKO) ved UiB. Gruppen består av en leder, en lege og tre tannleger.

Bivirkningsgruppen har som oppgave å undersøke og utrede pasienter med mistanke om bivirkninger fra odontologiske biomaterialer, samt registrering av innsendte bivirkningsrapporter fra tannleger, tannpleiere og leger. I tillegg skal gruppen drive med forskning og formidling av informasjon. Bivirkningsgruppen utfører ikke klinisk behandling av pasienter.

Oppstart ønskes så snart som mulig. Stillingen er et engasjement med varighet på 12 måneder, relatert til aktuelle prosjekter, med mulighet for forlengelse. Stillingsomfanget kan bli justert etter avtale, og kan være mellom 20% og 40%.

Søknadsfrist 08.01.2023.

Les hele stillingsannonsen her.

Spørsmål vedrørende stillingen kan besvares av leder for Bivirkningsgruppen Lars Björkman (labj@norceresearch.no)og nestleder Trine Lise Lundekvam Berge (trbe@norceresearch.no).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s