Vi søker instruktørtannleger til klinikk for barnetannpleie

Kjære kollega!

Vi på klinikk for barnetannpleie har ledig 30% fast stilling som instruktørtannlege fra august 2023. Fortrinnsvis tirsdag, torsdag eller fredag.

Vi har og ledige 2x 20% vikariater, det ene ut året, det andre ca 1 år. Aktuelle dager er mandag, tirsdag, torsdag eller eventuelt fredag.

Klinikk for barnetannpleie har pasienter tildelt fra DOT i alderen 0-18 år. Mandag til torsdag veileder vi tannlegestudenter kull 4 og 5 i klinikken, kull 2 tannpleierstudenter har klinikk på fredag. Høstterminen er kull 3 tannpleierstudenter i klinikken sammen med kull 5. Høsten 2023 skal vi og ha veiledning av kvalifiseringskandidater, tannleger med utdanning utenfor EU.

Vi søker tannleger som har erfaring fra den offentlige tannpleien, men som nå kanskje jobber privat og har noe ledig tid til å hjelpe oss. Du må trives med å jobbe med barn og like å veilede studenter. Undervisningserfaring er ikke påkrevet, men kommer godt med.

Vi kan tilby godt miljø på klinikken med hyggelige kollegaer og gode muligheter til faglige diskusjoner med spesialister innen alle fagområder her på IKO.

Vi håper dette høres spennende og interessant ut!

Stillingene er utlyst på Jobbnorge med søknadsfrist 21.mai 2023.

Ta kontakt med astrid.halle@uib.no

Beste hilsen Astrid Halle

Overtannlege klinikk for barnetannpleie, IKO, UiB

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s